☑️ Bekijk hier de beste crosstrainer aanbiedingen in de winkel k

Vergelijk fitness producten

Of zoek fitness producten in één van de volgende categorieën

Crosstrainers | Loopbanden | Mini steppers | Aerobic Stepper | Accesoires

Over onze vergelijking pagina

Op deze pagina is het mogelijk de balangrijkste specificaties van meerdere roeitrainers met elkaar te vergelijken. Je kan zelf roeimachines toevoegen (of verwijderen) aan deze vergelijking. Om je op weg te helpen vind je hieronder de meest populaire artikelen en vergelijkingen die gemaakt zijn op Roeitrainer365.nl.

Uitleg gebruik productvergelijker

Je kan eenvoudig de specificaties van diverse producten met elkaar vergelijken. Hieronder zie je hoe het werkt:

Een vergelijking maken tussen producten

Totale tijd: 3 minuten

Ga naar de producten die je wilt vergelijken

Zoek in ons uitgebreide overzicht met alle producten (of in de onderste balk van de website) de roei apparaten die je wilt vergelijken. Bijvoorbeeld de populaire Focus Fitness Fox 1 en de Focus Fitness Fox 3 iPlus.

Druk op de vergelijk-knop

Na de eerste beschrijving en de opsomming van de voordelen en nadelen zie je een knop met “Vergelijk”.

Doe dit bij het tweede product ook

Klik op de vergelijk-knop bij de tweede roeimachine die je toe wilt voegen. Herhaal dit eventueel voor de andere producten die je wilt vergelijken. Je kan tot 8 producten toevoegen om te vergelijken!

Ga naar de vergelijking

De producten staan nu voor je klaar om vergeleken te worden. Je kan op de knop “Klik hier om naar de vergelijking te gaan” klikken of meteen naar deze vergelijkingspagina navigeren.

Vergelijk alles of alleen de verschillen

Je ziet direct alle specificaties met elkaar vergeleken. Door middel van de knop links boven kun je er ook voor kiezen om alleen de verschillen te weergeven.

Producten toevoegen of verwijderen

Naast de naam van het artikel kun je via het kruisje (X-logo) de massage gun verwijderen. Je kan ook weer nieuwe massage apparaten toevoegen door opnieuw naar de overzichtspagina te navigeren. De huidige selectie blijft gewoon staan totdat jij deze weghaalt.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.