☑️ Bekijk hier de beste crosstrainer aanbiedingen in de winkel k

Finnlo crosstrainer kopen – de modellen

Wil je misschien een Finnlo crosstrainer kopen maar ben je nog op zoek naar wat voor jou het beste model is? Lees dan verder, hier vind je de Finnlo crosstrainer modellen en meer informatie over het merk Finnlo.
Hammer Sport AG, opgericht in 1900, is een bedrijf met ruim 100 jaar ervaring in het maken van zelf ontwikkelde fitness producten. Finnlo is door Hammer Sport AG in 2005 als merk in de markt gezet. De producten van Finnlo worden inmiddels in Europa gezien als innovatief en voldoen qua design, techniek en kwaliteit aan de hoogste standaarden.

Finnlo crosstrainer – een overzicht van alle modellen

Finnlo Finum III Crosstrainer

De Finnlo Finum III is een compacte crosstrainer. Voor de thuissporter die niet heel intensief gaat trainen is dit een prima crosstrainer. Koppelen aan apps is niet mogelijk, de paslengte is 30cm en hij is geschikt voor een lichaamsgewicht tot 130 kg.

Lees ook onze Finnlo Finum III review. In deze review vergelijken we deze crosstrainer ook met twee concurrenten. Dus check hoe deze Finnlo Finum III scoort ten opzichte van andere crosstrainers in zijn prijsklasse.

Finnlo FINUM III Crosstrainer - 12 trainingsprogramma's - LCD-display

549,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 22 april 2024 21:47

Finnlo LOXON III

De Finnlo LOXON III is het ‘kleine broertje’ van de LOXON XTR III. Uiterlijk lijken deze twee crosstrainers heel erg op elkaar, maar toch verschillen ze heel erg. Maar welke machine is nu de beste keuze voor jou?

Het verschil zit er met name in dat de LOXON III een magnetische weerstand heeft (en geen inductiemagneet) en geen ergometer is, wat de LOXON XTR III wel is.
Later zetten we de verschillen even overzichtelijk naast elkaar.

Finnlo LOXON III

589,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 22 april 2024 21:47

Finnlo LOXON XTR III

De grote broer van de LOXON III

Finnlo LOXON XTR III - Crosstrainer - Gedetailleerde display

1.499,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 22 april 2024 21:47

Finnlo ELLYPSIS E3000N USB

Beschrijving

Finnlo ELLYPSIS E3000N USB

1.599,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 22 april 2024 21:47
Crosstrainer365

Redactie

Wij zijn een enthousiast team van mensen die heel veel sporten en bewegen. We proberen dit enthousiasme over te brengen om andere mensen ook meer aan het bewegen te krijgen. Dat doen we door heel veel informatie te delen op verschillende websites. Deze crosstrainer365 website is daar één van.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.