☑️ Bekijk hier de beste crosstrainer aanbiedingen in de winkel k

Spirit Fitness crosstrainer kopen [2023]

Een Spirit Fitness crosstrainer kopen? Bekijk het actuele aanbod aan crosstrainers voor thuis tot de (semi) professionele crosstrainers. Laatstgenoemde zijn uiteraard ook zeer geschikt zijn om thuis te gebruiken.
In deze blog nemen we de verschillen Spirit Fitness crosstrainers met je door en kom je alles over de verschillende modellen van dit merk te weten. Ook lees je hier meer achtergrond informatie het merk Spirit Fitness.
We leggen ook uit wat het verschil is tussen de verschillende series (XE, XG, XS en CE) crosstrainers van Spirit Fitness.
Aan het eind van dit artikel ben je dus prima op de hoogte van het aanbod en kan je een betere keuze maken welk model voor jou geschikt is.

Spirit Fitness Crosstrainers: De XE, XG, XS en CE modellen

De Spirit Fitness XE serie is bedoeld voor thuis gebruik en bestaat uit een aantal modellen waaronder ‘award winning’ crosstrainers die hun sporen verdiend hebben. Voortbordurend daarop is er ook een model met een ‘entertainment’ display. Ook bestaat de serie voor thuisgebruik uit een model die uitermate geschikt zijn voor HIIT training (XS) en de XG E-glide die de meest vloeiende beweging garandeert.

De CE serie is de serie die bedoeld is voor professioneel gebruik, Maar ook de XE795 hoort nog bij de professionele crosstrainers. Uiteraard zie je dat in de prijs terug en zijn deze crosstrainers ook prima geschikt voor thuis gebruik.

Wist je dat
Spirit Fitness dit jaar [2023] 40 jaar bestaat. Daarom zetten we de crosstrainers van Spirit Fitness in dit artikel extra in de schijnwerpers.

Sowieso behoren crosstrainers van Spirit Fitness tot de hogere categorie in de markt, met het daarbij horende prijskaartje. Uiteraard ben je met een Spirit Fitness crosstrainer verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Spirit Fitness Crosstrainer – welke (populaire) modellen zijn er

Spirit Fitness biedt verschillende modellen crosstrainers aan, elk met unieke kenmerken en functies. Hieronder vindt je een korte beschrijving van de meest populaire modellen voor thuis gebruik.

Spirit XE195 Crosstrainer

Dit is een instapmodel crosstrainer met een 7,5-inch LCD-scherm en handmatige instellingen. Het heeft een maximale gebruikersgewicht van 136 kg en een vliegwiel van 9 kg. Dit model heeft geen hartslagmonitor.

Bekijk de beste aanbieding voor de Spirit Fitness XE195 crosstrainer

Laatste Amazon prijsupdate was: 22 april 2024 21:47

Spirit XE295 Crosstrainer

Dit model biedt meer functies dan de XE195, inclusief een Bluetooth-compatibel console, ingebouwde luidsprekers en een hartslagmonitor. Het heeft ook een zwaarder vliegwiel van 11 kg en een verstelbare helling.

Bekijk de beste aanbieding voor de Spirit Fitness XE295 crosstrainer

Spirit XE395 Crosstrainer

De XE395 biedt nog meer functies dan de XE295, waaronder een 10,1-inch LCD-scherm, 20 weerstandsniveaus en een hoger gebruikersgewicht van 150 kg. Het heeft ook een verstelbare helling van maximaal 20 graden en een vliegwiel van 12 kg.

Bekijk de beste aanbieding voor de Spirit Fitness XE395 crosstrainer

Laatste Amazon prijsupdate was: 22 april 2024 21:47

Spirit XE795 Crosstrainer

Dit is het topmodel van Spirit Fitness met geavanceerde functies zoals een 7,5-inch LCD-scherm met internetconnectiviteit, een hoger gebruikersgewicht van 180 kg en een verstelbare helling van maximaal 30 graden. Het heeft ook een vliegwiel van 14 kg en 20 weerstandsniveaus.

Bekijk de beste aanbieding voor de Spirit Fitness XE795 crosstrainer

De verschillen tussen de modellen van Spirit Fitness zijn voornamelijk gerelateerd aan de functies en specificaties. De duurdere modellen hebben meer functies, hogere gebruikersgewichten, zwaardere vliegwielen en meer weerstandsniveaus. Ook hebben sommige modellen een verstelbare helling, terwijl andere modellen dit niet hebben. Het is belangrijk om uw behoeften en budget af te wegen voordat u een keuze maakt tussen de verschillende modellen van Spirit Fitness.

Overige modellen

Over Spirit Fitness

Dit jaar [2023] viert Spirit Fitness haar 40-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1983 is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal merk en leider in de fitnessindustrie. Met een breed scala aan producten en uitstekende klantenservice, is het geen wonder dat Spirit Fitness een van de meest gevierde namen is in de wereld van fitness.

Spirit Fitness crosstrainers - 40 jaar ervaring

Sinds de oprichting heeft Spirit Fitness zich gewijd aan het leveren van een ongeëvenaarde ervaring met haar apparatuur. Elk product is geproduceerd in ISO-gecertificeerde fabrieken om consistentie in kwaliteit te garanderen. Tot op heden heeft Spirit Fitness meer dan 1,2 miljoen stuks apparatuur verkocht, verdeeld over 140 diverse producten in 12 categorieën en geleverd aan 50 landen over de hele wereld.

Meer informatie

Bekijk ook onze pagina met een overzicht van de populaire merken crosstrainers. Weet je nog niet waarom je een crosstrainer voor thuis zou moeten overwegen, bekijk dan alle voordelen van een crosstrainer.


Crosstrainer365

Redactie

Wij zijn een enthousiast team van mensen die heel veel sporten en bewegen. We proberen dit enthousiasme over te brengen om andere mensen ook meer aan het bewegen te krijgen. Dat doen we door heel veel informatie te delen op verschillende websites. Deze crosstrainer365 website is daar één van.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.