☑️ Bekijk hier de beste crosstrainer aanbiedingen in de winkel k

Merken crosstrainers – een uitgebreid overzicht

Hier vind je een inventarisatie van de merken crosstrainers die op de markt zijn. We werken de lijst regelmatig bij. Er zijn heel veel verschillende merken. Sommige merken zijn exclusief verkrijgbaar bij bepaalde leveranciers. Ook dat proberen we in kaart te brengen.
De volgorde van de lijst is willekeurig, dus verbind daar geen conclusies aan. Wil je nog meer informatie over een bepaald merk, volg dan de link naar het betreffende merk. We hebben namelijk per merk nog een pagina met alle modellen crosstrainers. Op die pagina zijn ook de eigenschappen van de modellen kort beschreven.

Bowflex

De Bowflex crosstrainers worden geproduceerd door Nautilus. Het merk Nautilus produceert ook de Schwinn fitness producten. Nautilus levert al sinds 1970 fitness producten.
Bowflex crosstrainers bevinden zich in het hogere prijs segment. dus je mag wel kwaliteit verwachten.

Focus Fitness

Betersports eigen merk Focus Fitness is een Nederlands product. Focus Fitness heeft een brede portfolio aan crosstrainers. Deze crosstrainers zijn heel erg populair en kent veel tevreden gebruikers.
Lees onze reviews over de Focus Fitness Fox 3 en Focus Fitness Fox 5 en je komt er achter waarom deze crosstrainers zo populair zijn.

Nautilus

Lees ook onze Nautilus E628 crosstrainer review.

Hammer

Hammer Sport AG is een Duits bedrijf met ruim 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van fitness artikelen. Zij make crosstrainers onder hun eigen merknaam, maar voeren zij het merk Finnlo.

Hammer crosstrainer kopen

Finnlo

Lees de Finnlo Finum III crosstrainer review.

LifeSpan fitness

LifeSpan fitness is een bedrijf wat in 2001 gestart is met als visie gezondheid en fit zijn een onderdeel van mensen hun dagelijks leven te maken. Zij ontwikkelen veel fitness producten voor op kantoor en hebben een aantal zeer interessante semi professionele crosstrainers in hun portfolio.

Lifespan fitness crosstrainer

Maxxus

Maxxus crosstrainers zijn verkrijgbaar bij Gorilla sports. Ze hebben aardig wat modellen. Deze modellen bevinden zich voornamelijk in het midden en wat hogere segment

Maxxus crosstrainers

Merken crosstrainers – Nordictrack

Nordictrack is een Canadees bedrijf en produceert loopbanden, hometrainers, crosstrainers (ellyptische trainers) en roeitrainers.
NordicTroack ondersteunt de IFit app waarmee plezier in trainen gegarandeerd is.

NordTrack crosstrainer kopen

Proform

Profrom crosstrainers

Mwerken crfosstrainers - ProForm crosstrainer kopen

Merken crosstrainers – Tunturi

Tunturi crosstrainers

Merken crosstrainers - Tunturi crosstrainer kopen

Senz sports

Het merk Senz sports is het huismerk van Betersport.
Senz Sports C7000

Merken crosstrainers - Senz Sports crosstrainer kopen

Virtufit crosstrainers

Virtufit is een merk wat fitnesstoestellen levert die ontworpen zijn door Nederlandse designers. Je komt dit merk dan ook veel tegen in Nederlandse winkels. Zij hebben buiten de crosstrainers nog veel andere fitness apparaten in hun assortiment. Ook leveren zijn veel andere fitness artikelen.

Merken crosstrainers - Virtufit crosstrainer kopen

Merken crosstrainers – conclusie

Tot zover het overzicht van de merken crosstrainers. Ga je een crosstrainer kopen dan heb je voldoende keuze. Misschien heb je zelfs wel te veel keuze. Bekijk ook eens waar je op moet letten wanneer je een crosstrainer gaat kopen. Blijf uitgaan van jouw budget en kies daarbinnen de crosstrainer die het beste bij jou doelstelling past. Jouw doelstelling en budget moeten echter wel bij elkaar passen. Verwacht niet dat je voor een instap prijs een crosstrainer kunt kopen waar je op heel hoog en intensief niveau kunt trainen. Dat is niet realistisch.

Merken crosstrainers – jouw budget

Handig zo een overzicht met merken, maar als je uit moet gaan van een bepaald budget, dan wil je natuurlijk ook zien wat er binnen jouw budget te koop is aan crosstrainers. Op onze site kan je ook crosstrainers geselecteerd op verschillende budgetten vinden

Crosstrainer365

Redactie

Wij zijn een enthousiast team van mensen die heel veel sporten en bewegen. We proberen dit enthousiasme over te brengen om andere mensen ook meer aan het bewegen te krijgen. Dat doen we door heel veel informatie te delen op verschillende websites. Deze crosstrainer365 website is daar één van.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.