☑️ Bekijk hier de beste crosstrainer aanbiedingen in de winkel k

Hammer crosstrainer kopen – de modellen

Als je een Hammer crosstrainer kopen wilt, dan zie je hier het overzicht van de modellen die zij in hun portfolio hebben.
Hammer Sport AG is een Duits bedrijf wat al sinds 1990 fitness artikelen ontwerp en produceert. Het merk Finnlo is ook een fitness merk wat door Hammer sport op de markt wordt gebracht.

Hammer crosstrainer – overzicht

Hammer Ellyptech CT3 crosstrainer

De Hammer Ellyptech CT3 crosstrainer is het instap model crosstrainer (elliptical) van Hammer. Ben je op zoek naar een goedkope crosstrainer dan is dit misschien de crosstrainer voor jou. Bekijk ook ons overzicht met goedkope crosstrainers.

Hammer Ellyptech CT3 Crosstrainer

399,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 22 april 2024 21:47

Hammer Crosstech XTR crosstrainer

Met de Hammer Crosstech XTR crosstrainer koop je een crosstrainer uit het midden segment van Hammer. Een alternatief voor deze crosstrainer is de Hammer Cross Stepper van hetzelfde merk.
De prijs is hetzelfde het verschil zit er in dat het ene apparaat een crosstrainer is en het andere apparaat een cross stepper.

Hammer Crosstech XTR Crosstrainer

★★★★★
426,30
Bol.com
Prijs gecheckt op 22 april 2024 21:47

Hammer Cross Stepper

Zoals eerder beschreven is de Hammer Cross Stepper geen crosstrainer. Dit komt omdat dit fitness apparaat geen stangen heeft die je met je armen heen en weer kunt halen. Deze Hammer Cross Stepper heeft alleen vaste steunen die je vast kunt houden tijdens het trainen op de stepper.

Hammer Cross Stepper

595,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 22 april 2024 21:47

Hammer Speed-Motion BT Crosstrainer

Een ergometer crosstrainer met maar liefst 68 weerstanden. Deze ergometer is uitstekend geschikt voor intensievere trainingen. De iConsole app kan gebruikt worden met deze crosstrainer.

Hammer Speed-Motion BT Crosstrainer - Ergometer - met iConsole

749,90
Bol.com
Prijs gecheckt op 22 april 2024 21:47
Crosstrainer365

Redactie

Wij zijn een enthousiast team van mensen die heel veel sporten en bewegen. We proberen dit enthousiasme over te brengen om andere mensen ook meer aan het bewegen te krijgen. Dat doen we door heel veel informatie te delen op verschillende websites. Deze crosstrainer365 website is daar één van.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.