☑️ Bekijk hier de beste crosstrainer aanbiedingen in de winkel k

Virtufit iconsole ctr 2.1 ergometer crosstrainer

Met de Virtufit iconsole ctr 2.1 koop je een Virtufit crosstrainer in huis die meer mogelijkheden biedt dan goedkopere modellen van Virtufit. We noemen bijvoorbeeld de Virtufit ctr 1.2 i en de Virtufit ctr 1.1 crosstrainer.
Met name de crosstrainers die voorzien zijn van de Virtufit console bieden extra functionaliteiten. Deze extra functionaliteiten gaan jou helpen bij jouw workouts.
Crosstrainer Virtufit modellen met een Virtufit console zijn de Virtufit iconsole total fit ergometer crosstrainer, de Virtufit iconsole ctr 2.1 ergometer crosstrainer en de VirtuFit CTR 3.0i Ergometer.

Alternatief

Momenteel is de Virtufit iconsole ctr 2.1 heel slecht leverbaar, van hetzelfde merk Virtufit willen wij graag de VirtuFit CTR 3.0i Ergometer onder de aandacht brengen. Deze is wat stabieler en beter geschikt voor wat grotere mensen door de verstelbare lengtepas. Ook is deze geschikt voor meer intensieve workouts. Op het moment van schrijven ook nog eens aantrekkelijk afgeprijsd.

Virtufit iconsole ctr 2.1 – algemene beschrijving

De Virtufit iconsole ctr 2.1 is een ergometer crosstrainer. Dit zorgt ervoor dat jouw prestaties onderling vergelijkbaar zijn en vergelijkbaar met die van anderen. je kan crosstrainer apps gebruiken door de aanwezigheid van bluetooth. Deze maken het trainen op deze crosstrainer efficiënter en leuker.
Deze crosstrainer is één van de betere in zijn prijsklasse. In dit segment vind je weinig betere ergometers met bluetooth.

Montage van de crosstrainer

De crosstrainer moet je na levering zelf in elkaar zetten. Je bent met het monteren wel even bezig, want er zijn veel verschillende onderdelen. Ben je zelf niet handig dan kan je misschien het beste even hulp vragen. In de handleiding staat duidelijk beschreven welke stappen je moet nemen.

Weerstand en programma’s

Bij een wat goedkopere crosstrainer ontbreekt het vaak aan voldoende weerstanden en programma’s om voldoende variatie in jouw workouts aan te kunnen brengen. Deze crosstrainer heeft 32 weerstanden en 24 verschillende programma’s. Je kunt hier dus goed mee uit de voeten. Temeer daar je door apps te gebruiken meer mogelijkheden toe kunt voegen. Virtufit promoot zelf de iConsole app die overigens gratis is. Maar je bent vrij om andere apps te kiezen (evt. betaalde apps). Betaalde apps bieden uiteraard nog meer mogelijkheden.

VirtuFit iConsole CTR 2.1 console

Hartslag meten

De crosstrainer beschikt over hartslag sensoren in de handgrepen Wij vinden dat niet echt heel geweldig. De meting is niet nauwkeurig en de sensoren zitten maar op één plek. Hierdoor zal niet de hele trainingssessie jouw hartslag gemeten worden, gewoon omdat je je handen niet altijd op de plek houdt waar de sensoren zich bevinden.
Gelukkig kan je ook je hartslag met een borstband meten. De meting is veel nauwkeuriger en wordt tijdens de hele workout uitgevoerd. Wel zul je dan zelf een hartslagband moeten aanschaffen.

Virtufit iconsole ctr 2.1 – Plussen en minnen

In deze paragraaf zetten we de plussen en minnen van deze crosstrainer voor je op een rijtje. Je moet zelf beoordelen of deze voor jou in dezelfde mate gelden. Wij vinden een niet verstelbare lengtepas een nadeel, jij vind dat misschien geen nadeel als de lengtepas voor jou goed is.

Ergometer ✔️
Bluetooth ✔️
Ideaal voor thuisgebruik ✔️

Geen verstelbare lengtepas ❌
Netstroom nodig ❌
Zelf hartslagband aanschaffen

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen over deze crosstrainer.

Voor wie is de Virtufit iconsole ctr 2.1 geschikt?

De Virtufit iconsole ctr 2.1 is prima geschikt voor thuisgebruik. Het is één van de betere ergometers in zijn prijsklasse en door gebruik van de iConsole app kan je efficiënt en met plezier je workouts doen.

Wat zijn de alternatieven voor de Virtufit iconsole ctr 2.1

Heb je iets meer budget dan raden wij de Virtufit CTR 3.0i ergometer aan. Deze is stabieler, met een verstelbare lengtepas en meer geschikt voor wat langere mensen en intensiever gebruik.

Crosstrainer365

Redactie

Wij zijn een enthousiast team van mensen die heel veel sporten en bewegen. We proberen dit enthousiasme over te brengen om andere mensen ook meer aan het bewegen te krijgen. Dat doen we door heel veel informatie te delen op verschillende websites. Deze crosstrainer365 website is daar één van.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.