☑️ Bekijk hier de beste crosstrainer aanbiedingen in de winkel k

Maxxus crosstrainers – een inventarisatie

Crosstrainers van het merk Maxxus zijn er in verschillende prijsklassen. De Maxxus crosstrainers zijn verkrijgbaar bij Gorilla sports.

Bekijk hier alle Maxxus crosstrainers

Crosstrainer Maxxus CX 7.3e

Crosstrainer Maxxus CX 7.3e

1.932,54
Gorillasports.nl
Prijs gecheckt op 22 april 2024 01:41

Met deze Maxux Crosstrainer kun jij thuis aan je conditie werken, afvallen en fitter worden. De CX 7.3e is hét ideale trainingsapparaat voor je lichaam. Je wordt ondersteunt door de innovatieve trainingscomputer waar je programma’s op kunt instellen en metingen mee kunt doen. Na een training zie jij dus direct of je jouw doel hebt behaald. De maximale draagkracht van deze professionele crosstrainer bedraagt 140 kg. We hebben hier dan ook te maken met een apparaat van echte sportschool kwaliteit. De Maxxus Crosstrainer CX 7.3e staat voor stabiliteit, innovatie en een modern design. Dankzij de innovatieve vormgeving van de Maxxus CX 7.3e wordt de natuurlijke loopbeweging zoveel mogelijk nagebootst. Hierdoor kan je het optimale uit je training halen. * Zeer eenvoudig te gebruiken computer * Zachte pedalen * Ronde, natuurlijke fietsbeweging * Krachtig magnetisch remsysteem Het maakt niet uit of je een krachtsporter bent, traint om conditie op te bouwen of om af te vallen, de Maxxus CX 7.3e is het ideale trainingsapparaat voor iedereen die lekker thuis wil sporten. Als krachtsporter kun je de crosstrainer gebruiken om je lijf op te warmen of nog even een cardiotraining te doen. Duursporters kunnen op deze crosstrainer het spierenstelsel goed in balans brengen. Beginnende sporters stappen op de crosstrainer om conditie op te bouwen of af te vallen. Kortom; iedere sporter heeft dus profijt van de Maxxus CX 7.3e crosstrainer. * 1 handmatig programma * 12 geïnstalleerde programma’s * Ruimte om zelf 3 programma’s te installeren * 1 herstelprogramma * 4 hartslaggestuurde programma’s Wil jij lekker thuis trainen? Bestel dan snel deze Maxxus Crosstrainer en houd al jouw prestaties bij!

Maxxus crosstrainer CX 3.0

De Maxxus crosstrainer CX 3.0 is een compacte fluisterstille crosstrainer. Ideaal voor mensen die weinig ruimte ter beschikking hebben en/of op een appartement wonen. Jouw buren zullen niet merken dat jij met veel verschillende soorten workouts bezig bent jouw trainingsdoelen te bereiken.. Bekijk ook onze uitgebreide beoordeling van de Maxxus crosstrainer CX 3.0.

Als alternatief voor de Maxxus crosstrainer CX 3.0 kun je ook de
Focus Fitness Senator crosstrainer
bekijken

MAXXUS Crosstrainer CX 3.0 - Hometrainer - Belastbaar tot 135 kg

999,95
Gorillasports.nl
Prijs gecheckt op 22 april 2024 01:41

Klein in benodigde ruimte - groot in effect Bij het ontwerp van de MAXXUS crosstrainer CX 3.0 is naast de stabiele constructie en de effectieve trainingsbeweging veel aandacht besteed aan de benodigde ruimte. De bepalingen "zo klein mogelijk" en "zo groot als nodig" met betrekking tot de benodigde ruimte werden perfect geïmplementeerd. Met een voetafdruk van 149 x 68 cm heeft de CX 3.0 slechts 1 vierkante meter nodig en is daarom ook voor kleine ruimtes het ideale apparaat. Gewrichtsvriendelijke training Trainen met de CX 3.0 crosstrainer is goed voor je gewrichten. De optimale nauwkeurigheid, de katrolmassa van 26 kg, de poly-V-groefriemaandrijving die perfect is afgestemd op het remsysteem met een overbrengingsverhouding van 1:10 en het soepel werkende permanent magnetische remsysteem zorgen voor gewrichtsvriendelijke training. Vooral voor gebruikers die door gewrichtsproblemen geen actieve looptraining meer kunnen doen, is de CX 3.0 het gezonde alternatief om effectief te blijven trainen zonder de gewrichten te belasten door de enorme impact van hardlopen of looptraining. Goed zicht en motiverende training Het kristalheldere, zeer goed afleesbare LCD-scherm van de CX 3.0 informeert de gebruiker permanent over alle trainingswaarden. Waarden en specificaties evenals de trainingsbelasting kunnen snel en eenvoudig worden gewijzigd of aangepast met behulp van de hoogwaardige PUSH & TURN-draaiknop. 12 voorgedefinieerde trainingsprofielen, 4 vrije geheugenplaatsen, 4 hartslaggestuurde programma's, 1 constant watt-programma en 3 handmatige programma's bieden de grootst mogelijke variatie aan trainingen. Na de training kan het succes van de training worden gemeten met behulp van de herstelpolsmeting en de bepaling van de BMI (body mass index).

Meer informatie

Bekijk ook de voor- en nadelen van een crosstrainer en waar je moet letten wanneer je een crosstrainer kopen gaat.
Ben je op zoek naar crosstrainers in een bepaalde prijsklasse? Bekijk dan de crosstrainers per prijsklase:

Of bekijk het overzicht met alle merken crosstrainers.

Crosstrainer365

Redactie

Wij zijn een enthousiast team van mensen die heel veel sporten en bewegen. We proberen dit enthousiasme over te brengen om andere mensen ook meer aan het bewegen te krijgen. Dat doen we door heel veel informatie te delen op verschillende websites. Deze crosstrainer365 website is daar één van.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.