Home » Blog » Bowflex crosstrainer kopen – het topsegment

Bowflex crosstrainer kopen – het topsegment

  • door
Bowflex crosstrainer kopen

Wanneer je een Bowflex crosstrainer kopen gaat, of de aanschaf overweegt dan ben je dus op zoek naar een crosstrainer van hoge kwaliteit. Een crosstrainer dus waarmee je intensieve trainingen kunt doen.

Bowflex heeft een eigen (betaalde) Bowflex JRNY app. Een Bowflex crosstrainer in combinatie met deze app geeft je de mogelijkheid om op hoog niveau te trainen. Je wordt begeleid door een virtuele coach en hebt de mogelijkheid de competitie aan te gaan in een virtuele wereld met andere sporters.
Hoe mooi is dat, het enige nadeel is dat er een prijskaartje aan hangt.

Bowflex crosstrainer – de modellen

Bowflex heeft een brede range aan modellen. Wel in het wat hogere segment. Voor een goedkope crosstrainer hoef je niet naar de Bowflex crosstrainers te kijken.
Het duurste model hebben wij gereviewed. Dat is wel één van de Rolls Royces onder de crosstrainers, maar waarschijnlijk niet voor iedereen betaalbar. Lees onze Bowflex Max Trainer M10 review als je meer wilt weten.

Meer informatie

Kijk eerst nog eens verder op deze site als je wilt weten wat de voordelen van een crosstrainer zijn, of welke merken er nog meer op de markt zijn.
Lees ook eens waar je op moet letten wanneer je een crosstrainer gaat kopen.

Crosstrainer Black Friday deal
nv-author-image

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.