☑️ Bekijk hier de beste crosstrainer aanbiedingen in de winkel k

Nautilus E628 crosstrainer review – performance black line serie

Lees onze Nautilus E628 review en kom alles te weten over deze crosstrainer. Deze Nautilus E628 elliptical is onderdeel van de Performane Black Line serie van Nautilus fitness. Deze Performance Black Line is een speciaal bedoeld voor de fanatieke sporter die zijn prestaties wil verbeteren. Goed om te weten is dat Nautilus fitness onderdeel is van het gerenommeerde fitnessmerk Bowflex.

Eerste indruk van de Nautilus E628

De eerste indruk van de Nautilus E628 crosstrainer is dat je bijna een professionele crosstrainer in huis hebt gehaald. Hij ziet er zeer solide en stabiel uit. Ook de monitor heeft deze uitstraling. Of dat ook allemaal echt zo is daar gaan we later dieper op in.

Mooi zwart uitgevoerd, wat wil je ook anders met een blackline serie, maar wel met mooie blauwe en lichtgrijze accenten. Of je daarvan houdt is natuurlijk heel persoonlijk.
Wat niet opvalt is dat deze crosstrainer een ergometer is. Jouw prestaties worden dus super nauwkeurig gemeten.

Prijsvergelijker

Check in dit geval niet alleen de prijs, maar ook eventuele extra’s die een leverancier je biedt wanneer je een Nautilus E628 aanschaft. Zo krijg je bij Betersport een gratis cadeaupakket van € 63,90 en ‘garantie aan huis’ t.w.v. € 19,95. Scheelt toch geld 😉

Overigens kan je de Nautilus E628 bij Coolblue niet meer kopen, deze wordt ook niet meer leverbaar bij Coolblue.

De Nautilus E628 elliptical in gebruik

Wanneer je de E628 elliptical gaat gebruiken merk je pas echt dat je met een semi professionele crosstrainer te maken hebt. Dus zeker geschikt voor intensief thuis gebruikt. Door zijn grote gewicht, de lengtepas van 55 centimeter en de dubbele rail is hij erg stabiel.

Je kan dus ook jouw heel intensieve trainingen vloeiend afwerken. Ten minste als je kijkt naar de E628, misschien dat jouw (gebrek aan) conditie ervoor zorgt dat het minder vloeiend gaat. Vanaf dat je de E628 gebruiken gaat heb je echter geen excuus meer om niet aan jouw conditie te werken.

De weerstand wordt geregeld door een hoogwaardig systeem, waardoor het Wattage wat je levert heel precies gemeten wordt.

De geavanceerde ‘boordcomputer’ voorziet in 29 programma’s en je hebt de beschikking over 32 weerstands niveau’s. Je kan deze crosstrainer gebruiken met de gratis RunSocial app, maar je kunt ook andere crosstrainer apps gebruiken. Je hebt dus trainingsmogelijkheden te over en kunt ieder type workout aan. Het maakt niet uit of je een crosstrainer HIIT training, interval training, of duurtraining op lage intensiteit wilt doen.

Meer informatie

Nautilus is dus onderdeel van het merk Bowflex. Dit merk bestaat sinds 1986 en is een specialist op het gebied van fitness. Zij maken hele hoogwaardige en innovatieve producten. Op crosstrainer gebied is de Max trainer serie een hele bekende. Dat is echt het top segment. Deze Nautilus E628 ligt daar qua prijsstelling net iets onder maar is voor thuisgebruik uitermate geschikt.

Crosstrainer365

Redactie

Wij zijn een enthousiast team van mensen die heel veel sporten en bewegen. We proberen dit enthousiasme over te brengen om andere mensen ook meer aan het bewegen te krijgen. Dat doen we door heel veel informatie te delen op verschillende websites. Deze crosstrainer365 website is daar één van.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.