Home » Blog » Focus Fitness Fox 5 iPlus – nader bekeken

Focus Fitness Fox 5 iPlus – nader bekeken

  • door
ocus Fitness Fox 5 iPlus

Wanneer je misschien een Focus Fitness Fox 5 iPlus kopen wilt, lees dan snel verder. Wij bekeken deze crosstrainer en geven ons onafhankelijk oordeel. Dit oordeel is mede gebaseerd op Focus Fitness Fox 5 iPlus review van gebruikers.

Op het moment van schrijven is deze Fox 5 iPlus nog eens aantrekkelijk afgeprijsd.

Het merk Focus Fitness is een bekend en vertrouwd merk. Het is het huismerk van Betersport en heeft een hele range aan crosstrainers in verschillende prijsklassen.

Beschrijving Focus Fitness Fox 5 iPlus

De eerste indruk is dat de crosstrainer er niet bijzonder spectaculair uit ziet. Maar dat hoeft natuurlijk ook niet. Het gaat er om dat hij doet waar hij voor gemaakt is. Het is met zijn 68 kg aan gewicht in ieder geval een stabiele en degelijke crosstrainer.
De crosstrainer is geschikt voor mensen tot 150kg, ben je langer dan 195 cm dan zouden wij deze crosstrainer niet aanraden.

De hartslagmeting gaat door middel van sensoren op de handvaten, onze ervaring is dat op deze manier geen nauwkeurige hartslag kan worden gemeten. Wij adviseren dan ook om je hartslag op een andere manier te meten. Je kan een borstband of sporthorloge koppelen.

Focus Fitness Fox 5 iPlus review samenvatting

Het is altijd interessant om naar reviews van gebruikers te kijken. Je kan daar veel informatie uit halen. Wij hebben de belangrijkste opmerkingen voor je samengevat.

De meeste gebruikers zijn enthousiast over hun Fox 5 crosstrainer. Ze geven aan dat hij zeer stabiel is en geluidloos werkt. Er wordt wel aangegeven dat de Fox 5 best zwaar is om naar boven te brengen.
Het in elkaar zetten is een uurtje werk maar goed te doen. De crosstrainer is door de transportwieltjes makkelijk te verplaatsen

Beoordeling

Een degelijke crosstrainer voor intensief thuisgebruik. Niet aanbevolen als je langer dan 195 cm bent. Hartslagmeting kan je het beste met een sporthorloge of borstband doen. De ingebouwde sensoren zijn onnauwkeurig.

Door Henk van Sportmedia365

Prijs / kwaliteit
Stabiliteit
Trainingsmogelijkheden
Geluid

Summary

4.8

Veel gestelde vragen

nv-author-image

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *