☑️ Bekijk hier de beste crosstrainer aanbiedingen in de winkel k

Betersports Focus Fitness en Senz Sports crosstrainers

Ben je op zoek naar een crosstrainer dan is de kans groot dat je ook wel eens de merken Focus Fitness en Senz Sports tegen gekomen bent. Betersports eigen merken Focus Fitness en Senz Sports zijn namelijk erg populair en dat is niet toevallig.
Wij leggen uit waarom dat zo is en beschrijven ook welke crosstrainers zij in hun portfolio hebben en wat de eigenschappen en ervaringen zijn.
Tegenwoordig heb je zoveel keuzes, de onderstaande informatie helpt je op weg naar de zoektocht naar een voor jou geschikte crosstrainer.

Betersports eigen merken

Veel crosstrainers zijn behoorlijk aan de prijs Met de range Betersport Focus Fitness crosstrainers zet Betersport een serie crosstrainers in de markt die wat goedkoper geprijsd zijn. Wat overigens niet wil zeggen dat deze niet voor jou de beste crosstrainer kunnen zijn.

Deze Focus Fitness crosstrainers kunnen de concurrentie zeker aan met crosstrainers in dezelfde prijsklasse.

Senz Sports is het andere eigen merk van Betersport. Er zijn niet heel veel verschillende modellen Senz Sports cardio apparatuur. Dat hoeft ook niet. Je kan de Senz Sports crosstrainer zien als het topmodel, maar dan voor een aantrekkelijke prijs. Maar wel ruim duurder dan de Focus Fitness crosstrainers. We leggen later uit waar het verschil in zit.

Betersports eigen merk Senz Sports

De cardio fitness toestellen van Senz Sports kennen een beperkte verscheidenheid. Zo is er maar één crosstrainer. Je zult tevergeefs zoeken naar een ander Senz Sports crosstrainer dan de Senz Sports C7000.
Dat heeft een reden. De Senz Sports C7000 is vergelijkbaar met veel duurdere exemplaren en scoort dan net zo goed. Dus kwaliteit maar een veel leuker prijskaartje

Wil je alles weten over deze crosstrainer lees dan onze Senz Sports C7000 review.

Betersports eigen merk Focus Fitness

Focus Fitness heeft een hele range crosstrainers. Deze ranche bestaat uit de Focus Fitness Fox 1, 3, 4 en 5. Het wachten is momenteel op de Focus Fitness Fox 6. Ook is er een Focus Fitness Senator crosstrainer.
Van Sommige modellen (zoals de Fox 3 en de Fox 5) zijn er meerdere uitvoeringen. We zullen later het verschil uitleggen.

De Focus Fitness Fox 4 en de Focus Fitness Senator zijn front-driven crosstrainers, in tegenstelling tot de rest van de Fox serie die allemaal rear-driven crosstrainers zijn.

Lees ook onze Focus Fitness Fox 3 review en de Focus Fitness Fox 5 review, daar staat ook uitgelegd wat het verschil is tussen de verschillende uitvoeringen.

Focus Fitness Fox 1

De Focus Fitness Fox 1 is het absolute instapmodel. Soms is er ook een demo model beschikbaar, dan ben je nog voordeliger uit. Meer over deze crosstrainer lees je in onze Focus Fitness Fox 1 review.

De Focus Fitness Fox 3 crosstrainers

Deze Focus Fitness Fox 3 crosstrainer is er in drie verschillende uitvoeringen, maar de basis is hetzelfde. Lees meer over de meest populaire telg uit de Focus Fitness Fox serie in onze Focus Fitness Fox 3 review. Ook lees je daar wat de verschillen zijn tussen de verschillende uitvoeringen.

Focus Fitness Fox 5

Deze Focus Fitness Fox 5 crosstrainers zijn de beste uit de Fox crosstrainer serie. Zeker de Focus Fitness Fox 5 iPlus. Ook de Fox 5 is er weer in 3 verschillende uitvoeringen, dus let even op welke je kiest. Wij beoordeelden de iPlus versie, het resultaat is te lezen inde Focus Fitness Fox 5 iPlus review.

Rear-driven: Focus Fitness Fox 4 en Focus Fitness Senator

Waarom Betersport?

Je kan bij meerdere webwinkels een crosstrainer kopen, maar waarom zou je nu juist bij Betersport moeten kopen? Betersport is een Nederlands bedrijf en heeft met Betersport.nl een webwinkel die gespecialiseerd is in fitness apparatuur.

Achter deze webwinkel zit een enthousiast team met veel kennis van zaken. Dit blijkt onder andere uit het Betersport Magazine waarbij ze heel veel informatie over sporten, deze info kan eraan bijdragen dat jij beter sport.

Leuke extra bij cardio apparaten is dat je bij aanschaf een gratis persoonlijk trainingsprogramma bij krijgt, dat is uniek. Daarmee kan je goed van start. Overigens is het wel goed om jezelf ook in de manier van trainen te verdiepen. Het maakt jouw workouts veel doelgerichter wanneer je traint volgens een schema wat bij jouw doel past.

Buiten crosstrainers heeft Betersport nog veel meer fitness artikelen, niet alleen cardio toestellen zoals:

Maar ook bijvoorbeeld aerobic steppers zoals de Focus Fitness Aerobic Step. Als je weet wat de voordelen van een aerobic stepper zijn, dan kan je naast je workouts bijna niet zonder dit hulpmiddel om ondersteunende, blessurepreventieve oefeningen te doen.

Betersport heeft niet alleen de eigen merken, maar ook veel gerenommeerde andere merken zoals:

  • Bowflex
  • Schwinn
  • Nordictrack
  • Kettler

Over de kwaliteit en service hoef je je geen zorgen te maken als je product bij Betersport koopt. Ongeacht de prijs krijg je altijd de kwaliteit die daarbij hoort. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan dan wordt dat altijd naar tevredenheid van jou als klant opgelost.

Dat blijkt uit de reviews van gebruikers op de site, maar dat zou nog gekleurd kunnen zijn. Ook de Betersport review op onafhankelijke review sites geven een bovengemiddeld resultaat.
Uit eigen ervaring weten we ook dat de samenwerking altijd prettig verloopt en problemen sportief opgepakt worden.
Crosstrainer365

Redactie

Wij zijn een enthousiast team van mensen die heel veel sporten en bewegen. We proberen dit enthousiasme over te brengen om andere mensen ook meer aan het bewegen te krijgen. Dat doen we door heel veel informatie te delen op verschillende websites. Deze crosstrainer365 website is daar één van.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.