☑️ Bekijk hier de beste crosstrainer aanbiedingen in de winkel k

Tunturi crosstrainer kopen? – Overzicht van de modellen

Wil je een Tunturi crosstrainer kopen? Dan vind je hier een compleet overzicht van alle modellen. Van ieder model geven we een korte omschrijving en sommige modellen bekijken we uitgebreid.
Bekijk ook onze koopgids met veel informatie waar je op moet letten als je een crosstrainer kopen gaat.
Tunturi is een Fins merk wat al sinds 1922 bestaat en voornamelijk fitness artikelen maakt. Bekend zijn ze om hun fitness toestellen, roeitrainers en waar wij dus met name in geïnteresseerd zijn de crosstrainers.
Het merk Tunturi heeft een brede porfolio aan crosstrainers. Voor ieder wat wils. Tunturi bracht in 1969 de eerste hometrainer met een ergometer op de markt, de legendarische Tunturi W1. Het topmodel van Tunturi is de Tunturi Platinum Pro crosstrainer.

Overzicht van de modellen

Tunturi crosstrainer Platinum Pro

De Tunturi Platinum Pro crosstrainer is het topmodel uit de lijn met Tunturi crosstrainer modellen. Het is en semi-professionele crosstrainer met meer dan 40 programma’s en 42 trainings niveaus. Met zijn 116 kilo gewicht is dit een zeer stabiele crosstrainer en is geschikt voor personen tot 150 kg.
Deze crosstrainer is een ergometer, dat wil zeggen dat de weerstand (in Watt) geijkt is. Dat betekent dat je er op kunt vertrouwen dat deze weerstand juist is en je jouw resultaten kunt vergelijken met andere ergometer crosstrainers.
Bent u op zoek naar een crosstrainer die alle mogelijkheden biedt om intensieve (minder intensief kan natuurlijk ook) workouts te doen, dan is deze misschien de beste keuze. Een groot nadeel is natuurlijk de hoge prijs. Daar tegenover staat dat je een crosstrainer koopt waar je jarenlang plezier van kunt hebben op ieder niveau.

Tunturi Platinum Pro - Crosstrainer - incl. ergometer

2.999,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 20 februari 2024 02:11

Meer informatie

Wil je meer informatie voordat je een crosstrainer kopen gaat? Lees dan verder op deze site. Je kan bijvoorbeeld kijken welke crosstrainers beschikbaar zijn voor jouw budget:
Goedkope crosstrainer tot €500
Crosstrainers van €500 – €1250
Crosstrainers vanaf €1250
Maar ook hebben we veel andere informatie over b.v. trainen, calorieverbruik en afvallen

Crosstrainer365

Redactie

Wij zijn een enthousiast team van mensen die heel veel sporten en bewegen. We proberen dit enthousiasme over te brengen om andere mensen ook meer aan het bewegen te krijgen. Dat doen we door heel veel informatie te delen op verschillende websites. Deze crosstrainer365 website is daar één van.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.