Home » Blog » Decathlon crosstrainer kopen – Overzicht modellen

Decathlon crosstrainer kopen – Overzicht modellen

  • door
Decathlon crosstrainer kopen

Wil je Decathlon crosstrainer kopen? Dit van oorsprong Franse sportwarenhuis met inmiddels meer dan 1500 vestigingen heeft uiteraard ook crosstrainers. Domyos is het huismerk van de Decathlon cross trainer.
We noemen de instapmodellen crosstrainer EL 100 (Domyos EL 100) en crosstrainer EL 120 (Domyos EL 120). Daarna volgen de Domyos crosstrainer EL 500 en de Domyos crosstrainer el 520. De duurste (en de beste is de Crosstrainer EL 900 (Domyos EL 900) deze heeft bluetooth en een is een crosstrainer met helling functie, om jouw training zwaqrder te maken.

Maar Decathlon verkoopt niet alleen Domyos crosstrainers maar verkoopt ook een aantal andere merken. De Domyos crosstrainer begint qua prijs een beetje aan de onderkant van de markt. Ze hebben met de Dat wil echter niet zeggen dat een Domyos crosstrainer niet de beste keuze is voor jou.

De Domyos crosstrainer modellen

Decathlon crosstrainer – Domyos Crosstrainer EL 100

De Domyos EL 100 is één van de goedkoopste crosstrainers die je kunt vinden. Deze crosstrainer is volgens de leverancier geschikt tot een lichaamsgewicht van 100 kg. Je moet ook niet te lang zijn want dan kunnen de handgrepen iets te kort zijn zodat je niet rechtop kunt staan tijdens jouw workout.
Verder geven gebruikers in hun review aan dat het product een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft. Waar meerdere gebruikers in hun review over klagen is dat deze crosstrainer wel veel geluid maakt. Het kan helpen om na een periode van gebruik alles nog eens goed vast te zetten.

De leverancier geeft aan dat het monteren 30 minuten kost. In review van meerdere gebruikers wordt aangegeven dat het wel lastig is om de Domyos EL 100 crosstrainer in elkaar te zetten. Op youtube staat echter een duidelijke instructiefilm. Wellicht dat het helpt deze te bekijken als je de Domyos EL 100 gaat monteren.

Onze conclusie is dat de Domyos EL 100 crosstrainer een goede optie is als je
– niet te zwaar en lang bent
– geen hele intensieve trainingen gaat doen
– ongeveer 120 minuten per week wilt oefenen
– over een beperkt budget beschikt
Realiseer je wel dat er crosstrainers bestaan die meer dan 10x zo duur zijn. Deze zullen niet 10x zo goed zijn, maar allicht dat deze beter zijn.

Crosstrainer el 100

149,99
Decathlon.nl
Prijs gecheckt op 14 oktober 2021 19:08

Ons team ontwikkelde deze crosstrainer voor wie thuis aan zijn conditie en een strakker lichaam wil werken. tot 2 keer per week te gebruiken

Decathlon crosstrainer – Domyos crosstrainer EL 900 met Bluetooth

De Domyos crosstrainer EL 900 is ongeveer 6x zo duur als zijn kleinere broertje de EL 100. Je koopt dan ook voor deze prijs een heel andere crosstrainer. Het vliegwiel is 13kg. Dat zorgt voor een crosstrainer waar je soepel je workout op kunt doen. Het gewicht van het vliegwiel en het gewicht van de totale crosstrainer is vaak een indicatie voor de kwaliteit, belastbaarheid en stabiliteit van een crosstrainer.

Ook van de Domyos crosstrainer EL 900 is er een montage instructie video te vinden. Bekijk deze ook eens, dan krijg je gelijk een indruk van de kwaliteit van de crosstrainer.

De Domyos crosstrainer EL 900 heeft een verlichte display met 24 programma’s en 6 functies. Waar wij gecharmeerd van zijn is dat je de workout effectiever (lees zwaarder hahaha) kunt maken door de gemotoriseerde hellingsfunctie.

Crosstrainer el 900 met bluetooth

799,99
Decathlon.nl
Prijs gecheckt op 14 oktober 2021 19:08

Ons productontwikkelingsteam ontwierp deze crosstrainer voor beginners tot gevorderden. hij is getest en goedgekeurd voor een gebruik van gemiddeld 10 u/week.

Meer informatie

Lees voordat je een crosstrainer gaat aanschaffen ook eens waar je op moet letten bij de aanschaf.nv-author-image

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *