☑️ Bekijk hier de beste crosstrainer aanbiedingen in de winkel k

Goedkoopste crosstrainer 🏆 de beste goedkope crosstrainer

Ben je op zoek naar de goedkoopste crosstrainer lees dan snel verder. Wij hebben de beste goedkope crosstrainers voor je op een rijtje gezet. Dus voordat je een goedkope crosstrainer kopen gaat bekijk dan eerst even ons overzicht en lees onze bevindingen.

Wil je een crosstrainer goedkoop kopen dan is een crosstrainer aanbieding ook altijd fijn. In onze lijst met goedkope crosstrainers is soms een leuke crosstrainer aanbieding te vinden.

Hoe vind je nu een goedkope crosstrainer? Je kunt alle crosstrainers bij bol.com bekijken, je kan ook gewoon verder lezen, je vindt dan niet alleen een mooi overzicht maar ook veel achtergrond informatie.

Wat is goedkoop voor een crosstrainer?

Wat is nu eigenlijk een goedkope crosstrainer en hoe vind je de beste goedkope crosstrainer? Crosstrainers zijn er in alle prijsklassen, maar een goedkope crosstrainer is in onze ogen een crosstrainer tot 500 Euro.
Als je weet dat er ook crosstrainers van ruim 2500 Euro (en duurder) zijn, zal je je verwachtingen wanneer je een goedkope crosstrainer kopen gaat hier op af moeten stemmen. In deze categorie is voldoende keuze om de beste goedkope crosstrainer voor jou uit te zoeken.

Goedkoopste crosstrainer – een overzicht

Als eerste een overzicht van de goedkope crosstrainers.

Je ziet dat er best een heleboel te kiezen valt. De lijst met goedkope crosstrainers is best lang. Wat je misschien ook opvalt is dat er gerenommeerde merken een goedkope crosstrainer in hun portfolio hebben. Denk daarbij aan de volgende merken:
Domyos, het huismerk van Decathlon
Focus Fitness
– Tunturi

Goedkoopste crosstrainer – Domyos van Decathlon

Decathlon is een bekend merk als het gaat om betaalbare fitness apparaten, ze hebben een eigen huismerk Domyos en in de prijsklasse tot 500 Euro een aanbod van maar liefst 4 verschillende goedkope crosstrainers.
De overige crosstrainers die Decathlon verkoopt en ook het predicaat goedkope crosstrainer hebben behandelen op een andere plek.

Domyos EL 100

De Domyos EL 100 is het instapmodel van Decathlon en daarmee ook één van de goedkoopste crosstrainers op de markt. Uit de Domyos EL 100 review cijfers van gebruikers blijkt dat zij gemiddels zeer tevreden zijn. Ben je niet al te zwaar (lichter dan 100 kg) en wil je niet al te vaak en intensief sporten dan is deze Domyos EL 100 zeker iets voor jou

Crosstrainer el 100

179,99
Decathlon.nl
Prijs gecheckt op 19 februari 2024 11:33

Domyos EL 120

De Domyos EL 120 crosstrainer is de iets grotere (duurdere) broer van de EL 100. Het verschil zit met de EL 120 en de EL 100 zit hem met name in de grotere paslengte en het zwaardere vliegwiel. Dat zorgt ervoor dat de beweging wat vloeiender gaat. De grotere paslengte is fijn als je iets langer bent. Ook heeft de Domyos EL120 wat meer trainingsmogelijkheden op de display.

Crosstrainer el 120

279,99
Decathlon.nl
Prijs gecheckt op 19 februari 2024 11:33

Domyos EL 500

De Domyos EL 500 heeft weer een iets grotere paslengte dan de EL 120, en heeft ook weer een zwaarder vliegwiel en een geavanceerder ‘boordcomputer’ met meer mogelijkheden.

Interactieve crosstrainer el 500

379,99
Decathlon.nl
Prijs gecheckt op 19 februari 2024 11:33

Domyos EL 520

Het wordt saai, maar de Domyos EL520 crosstrainer is natuurlijk weer wat zwaarder uitgevoerd dan de EL 500, en ook de trainingsmogelijkheden zijn weer beter. Het grote verschil is dat deze Domyos EL 520 draadloos is en dus geen stopcontact nodig heeft. Hoe groen wil je het hebben?

Crosstrainer el 520, draadloos, vliegwiel van 9kg

479,99
Decathlon.nl
Prijs gecheckt op 19 februari 2024 11:33

Samengevat is het zo dat hoe duurder de Domyos crosstrainer van Decathlon is, hoe zwaarder en dus stabieler deze is. Ook de zwaarte van het vliegwiel en de paslengte neemt toe. Dat wil overigens niet zeggen dat de duurste ook de beste crosstrainer is voor jou. Ben je zelf niet te groot en te zwaar en wil je matig intensief trainen dan voldoet een goedkopere ook. Deze keuze zul je zelf moeten maken.

Overigens gaan we voor je in een tabel de meest belangrijke specificaties voor je bij elkaar zetten, zodat je in één oogopslag de verschillen tussen de Domyos crosstrainers kunt zien.

Meer informatie

Stel je toch hogere eisen aan een crosstrainer en ben je benieuwd wat voor crosstrainers je kunt kopen als je wat meer geld uitgeeft, bekijk dan ook een de crosstrainers tussen de 500 en 1000 Euro.
Twijfel je nog en ben je benieuwd naar de voordelen (en nadelen) van een crosstrainer, lees dan hier verder.

Goedkoopste crosstrainer – veel gestelde vragen

Wat is de Top 5 beste goedkope crosstrainer?

Onze top 5 goedkope crosstrainers 1. Focus Fitness Fox 3 – 2. Domyos EL 100 – 3. Focus Fitness Fox – 4. Tunturi Star Fit C100 – 5. Domyos EL 520

Wat is het verschil tussen een goedkope crosstrainer en een duurdere?

Meestal zal het verschil zitten in het totale gewicht van de crosstrainer en het gewicht van het vliegwiel (hoe zwaarder hoe beter). De paslengte zal verschillen en is bij duurdere modellen groter en vaak instelbaar. Qua trainingscomputer en koppelingsmogelijkheden (apps, hartslag) zal een duurdere beter scoren.

Crosstrainer365

Redactie

Wij zijn een enthousiast team van mensen die heel veel sporten en bewegen. We proberen dit enthousiasme over te brengen om andere mensen ook meer aan het bewegen te krijgen. Dat doen we door heel veel informatie te delen op verschillende websites. Deze crosstrainer365 website is daar één van.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.